6.10.2007 г., 11:34 ч.

Смърт 

  Поезия
1078 0 25
"Аз не зная защо съм на тоз свят роден,
не попитах защо ще умра"

- Христо Смирненски

Ще умра,
защото ще съм свикнал да живея.

Дишането - навик. Като секса.
Две кафета - навик. Като Beck's-а.
Щастието - ей го, в Мултиплекса.

Няма ни едно
препъване на равното,
забравяне за главното,
приставане (открадната)...

Животът - дърт.
Навик. Смърт.

Не искам!

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??