17.03.2021 г., 21:50 ч.

Снежен човек 

  Поезия » За деца
329 0 1

Направих си от сняг, малко човече,

и му дадох име, Скрежко се зове.

 

Във къщи не обича, хич да си стои,

започва да слабее и да се топи.

 

На двора си живее, наистина добре,

а сняг щом завали, расте ли той, расте.

 

Има и бомбе, от черно кадифе,

и хубав пухкав шал, с перо от папагал.

 

Обаче топла супа, не иска да яде,

а само сладолед и ледено парфе.

© Ивета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??