26.02.2011 г., 17:16 ч.

Снежинки 

  Поезия » Друга
1359 0 33


Падат с пирует

от небесното дърво

снежните листа.


* * *

Белокрили птици 

кацат на земята.

Пее тишина...


* * *

Снежните цветя

се удавиха в сълзи.

Пълноводие.


© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??