12.01.2004 г., 22:42 ч.

Снежно късче 

  Поезия
2086 0 5

Снежно късче

Как очаквах този зимен дъжд,

покрил косите ми със снежно наметало,

в който ти си оня снежен мъж,

сгрял тялото ми с топло одеало!

Безшумно крачим в снега надлъж,

а стъпките ни светят снежнобели

за да запомня ясно как веднъж

по този път и ние сме вървели.

Аз ще запазя стъпките в снега,

снежинките покриващи лицето -

ще скрия снежно късче от мига

в спомена на топло в сърцето.

© Зорница Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??