14.01.2008 г., 15:52 ч.

София и Москва 

  Поезия » Друга
543 0 3
тези дни
нямам пулс,
не дишам,
не говоря с никого

тези дни са малки
стъкленици, в които
някак съм побрал отчаянието,

не моля никого за помощ
или захар,
трябва ми повече светлина
и кога най-после ще спре
да ми пука?

…защото тези дни са
по-безнадеждни и от
контролно по старогръцки,
за което няма смисъл да уча…

а в крайна сметка:
София и Москва - разликата
е няколко литра водка

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??