„Родена съм в безбожно време.
До Ангела у мен и Сатаната дреме.
Задачата им – непосилно бреме.
Спорят кой душата ми да вземе”
Генка Богданова
И аз в безбожно време съм родена,
но моята душа е днес спасена.
Затуй на никой нищо не дължа.
Освен любов към ближния – към оня,
който е до мен
и даже този, който е далеч от мен...
На Господа се уповавам!
Поих изнемощялата снага.
Наситих отмалялата душа.
Останах чужда на греха.
Затуй съм сигурна в това,
душите наши са една!
Затуй съм сигурна накрая,
ще бъдем двамата във Рая!
© Снежана Терзиева Всички права запазени
Трогна ме!