23.07.2020 г., 10:26 ч.

Спасение 

  Поезия
816 5 10

И само в тъмното було на нощта,

когато единствено Луната е свидетел,
аз чакам да видя лицето ти пак
и да потъна в очите ти като в обител.

 

И само в този кратък миг,
когато душата ми празнува,
мога да дочуя най-отчаяният вик
на всяко чувство, което в мене бушува. 

 

И само в този свят, 
в който и теб, и мен ни има, 
можем да надскочим всеки ад
с една любов непоклатима! 

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??