25.10.2020 г., 16:53 ч.

Спасение 

  Поезия » Философска, Друга
277 1 1

Гневът е пълен със въпроси.

Без отговор са, а това е ярост.

Апатията - невъзможност

да намериш във живота смисъл.

В безсилието си си посърнал.

Отричаш всичко - до неверник.

Един въпрос. И ще се върнеш.

Чий свят започва и завършва с тебе?

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??