СПАСЕНИЕ
„...Едно момиче трябва да съществува
като бяла спасителна свещ..."
П. Братинов
Вдигни глава, безгрешни хора няма.
Засмей се, все така усмихнат остани.
Смел бъди и думите на никого не слушай,
да те осъжда и той е някога грешал.
И сам не си. Приятел твой ще бъда,
затова и в миг, когато си от страх обзет -
ела и потърси ме, пак до теб ще бъда.
Готова съм в спасение да се превърна.
25 - 27. ХII. 2005 г.
© Александра Георгиева Всички права запазени