30.08.2009 г., 21:33 ч.

Спасение 

  Поезия » Гражданска
518 0 1




Б
ял гълъб
с крила посветени,
със мисли
тъмни, ранени.
Със мисия
тежка и смела,
без да смята
риска и дуела.
С дъх на вино
Ной се провиква:
"Лети, птицо
проклета!" - намигва
на жена си -
"Не се тревожи,
ще се върне
с надеждни лъжи!
С маслинова
клонка - утеха,
че да почнем
наново греха!"






 

© Александър Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??