23.01.2013 г., 9:09 ч.

Спасение 

  Поезия » Друга
421 0 4

 

 

                                Спасение

 

 

               С омразата бях на минута разстояние.

               Говори се, че винаги ще бъде сила.

               Не разбрах аз тази дума - разкаяние,

               дори когато обичта се беше скрила.

               Помислих си, че тя ме е предала.

               Но пак, отново, тайно ме спасила.

                От смъртта, която ме окраде,

               тя в земята спомен скъп укрила.

                Омразата по пътя се продаде.

                 Мен обичта ме беше приютила.

                С омразата печелеха и милиони даже,

                но никой, никога не я нарече - мила.

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??