8.09.2016 г., 17:56 ч.

Спасение 

  Поезия » Любовна
254 0 6

Обичай ме такава, каквато съм сега, 
обичай ме - като стихийно бедствие. 
Пожар да пламне в твоята душа,
почувствай ме сега, а не впоследствие.

 

Прегръщай ме тогава, когато съм сама, 
отдавна имам нужда от спасение. 
За обич е отворена моята врата, 
пристъпвай тихо, както поклонение... 

 

Целувай до забрава, нека изгоря, 
камбанен звън да бие в сърцето ми... 
Добре дошъл в къщи! Чакам те, ела! 
Съдбата ни докосна я вълшебница!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??