29.04.2015 г., 20:25 ч.

Спи, приятелю 

  Поезия » Друга
790 3 17

А вчера каза ми: Ела да видиш,
красиви, бели рози посадих,
среднощен звън - глас: Сале си отиде...
Душа примряла във юмруче свих.

 

Приятелите казах не умират,
отдавна този номер не е мой,
сърцата на добрите тъй не спират,
какво небе и рай, какъв покой!?!

 

На гроба не дойдох, за мен са живи,
сърцето и душата ти добра,

  повярвам ли, ще донеса красива

 бялa роза. Спи, приятелю сега...

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??