27.07.2007 г., 16:20 ч.

Спиш до мен и се страхуваш... 

  Поезия
730 0 1

Спиш до мен и се страхуваш...
нима усещаш любовта?
Спиш до мен или се преструваш,
че в клопката си на нощта.




Спиш до мен... Лицето ти мирише
на сълзи, смърт, на моя ден...
Спиш до мен. Едвам и дишаш...
Спиш до мене, спиш до мен!

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??