2.07.2021 г., 8:52 ч.

Списък - 35 

  Поезия » Любовна, Друга
654 8 14

- Трябва да спра да се смея картечно.
- Трябва да вляза в калъпа на "зрял".
- Трябва да знам: любовта не е вечна!
- Трябва да хващам метла и парцал.
- Трябва да хвърля "младежките" дрехи.
- Трябва да бъда порядъчно стилна.
- Трябва да ползвам "за бръчки" козметика.
- Трябва да спирам да съм инфантилна.
- Трябва да свикна, че вече съм "лелка".
- Трябва да гоня последния влак...

 

"Трябва" заместих с "По моя преценка".

 

Които не схващат - 
пред "ю"
има 
F*CK.

© Лора Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??