20.01.2018 г., 9:03 ч.

Списък с разбити сърца 

  Поезия
554 1 4

 


Не чакай да звънне, заспивай.
Навярно и номера твой е изтрил.
Едва ли си мисли за тебе,
не съжалява, че пак е сгрешил.

 

Заспивай, заспивай не чакай.
В леглото му друга в момента лежи.
И нея навярно омайва,
със евтини думи-лъжи.

 

Дали ще се върне? (Едва ли!)
Кой те научи да вярваш в това?
Стига със тези любовни романи.
Добре си дошла в реалността.

 

Затваряш очите и лампата гасне.
Умира надежда една.
Сълзите потичат и устните хапеш.
Записана в списък с разбити сърца.

 

Християна Рачева

© Християна Рачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??