23.06.2017 г., 23:29 ч.

Спомен 

  Поезия
323 3 8

В залеза ален, 

в закъсняла сълза 

споменът бърза, 

подвиква след мен. 

 

Разрошва косите вятърът бурен. 

Слънцето вие булчин букет. 

Денят е прекрасен

и аз пак съм с теб. 

 

 

Тялото тръпне –

от дългото чакане, 

от сладък копнеж

и цветът на любовта отново е свеж. 

 

Назад в годините

препускам със стих, 

а наоколо тихо е. 

Капят сълзи върху белия лист. 

 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??