10.09.2021 г., 22:15 ч.

Спомен 

  Поезия
354 1 2

Отида ли си някой ден

от този свят така огромен,

за да не бъдеш наранен,

ще взема с мене всеки спомен.

 

Ще бъдеш може би щастлив,

оплел се в радост като с ласо.

Желая да си здрав и жив,

в семейството си, при жена си.

 

А мене? Мен ме забрави!

Нали сега ти обяснявам,

зарад зелените треви

завинаги ще те оставя.

 

Ще сенчи гроба ми райграс.

Ще има лист един отронен.

Ще съм сама. Без всички вас.

Не някакъв тревожен спомен.

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??