14.02.2005 г., 1:11 ч.

Спомен 

  Поезия
1159 0 1
Капки от дъжд се спускат по лицето ми,
тъмнината ме е прегърнала,
нещастието е сграбчило ръката ми,
любовта не ми е отвърнала.

Звукът заглъхва.
Мрачни мисли ме обземат,
а болката не отшумява,
погледът ми примъглява.

Спомени нахлуват,
спомени за нещо скъпо,
сълзите ми с капки от дъжд смесват.

Чудя се как ли щеше да бъде,
ако беше с мен,
навярно няма да узная,
но винаги сте бъда в теб пленен!

© Христо Аврамов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??