Спомен или следа
Цъфнаха дървета
като булки с рокли на цветя.
Някой ги натрупа през нощта,
с нежни листенца и белота.
Ухаят, чак в душата се разливат,
като боя върху платна
и музика в сърца.
Тъй истинско и нежно е това!
Сякаш млади сме през пролетта!
И остава си в душата
вечно спомен или следа!
© Мина Конарова Всички права запазени