13.01.2008 г., 23:30 ч.

Спомен, обсипан с розови листа... 

  Поезия » Любовна
914 0 16
Помниш ли какво ми каза?
Любовта ни щяла да е вечна...
и аз плахо вярвах в твоите слова,
омайваха ме до пристрастие...

Помниш ли какво се случи?
В момент на слабост,
дъга, погълнала страста,
обсипа нашите тела
там под нощното небе...

Помниш ли какво ми причини?
Превърна ме във влюбено кокиче,
луднало по твойта знойна светлина,
стопли ме, докато изплаквах
и последната сълза...

Помня всичко, а ти - дали?
Ще целуна твоята ръка, превърната в сатен,
и с обич ще обсипя спомена за нас
с розови листа...

© Зузка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??