30.08.2008 г., 13:12 ч.

Спомен от спомена 

  Поезия » Любовна
644 0 2
Удряй в стената и нека боли!
Нека споменът стане измама,
кажи му най-после да замълчи.
Нека спомен от спомена няма..

Болката в чаши наливай,
за забравата наздравица вдигни,
на малки глътки бавно отпивай.
Следата от мен заличи...

От мечтите ти извърни лице,
и тях вече не поглеждай.
Остани със празно сърце,
живота си наново подреждай...

© Венелина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??