19.03.2021 г., 3:28 ч.

Спомен за действие 

  Поезия
712 0 2

Помня как от съвършеното яйце

излюпи се змия наместо птица.

Помня страшните въпроси

и отговорите им в очите ѝ. 

Помня как останах,

за да ѝ бъда майка.

Помня как отровата тече в кръвта ми.

Помня как поникнаха крилете ѝ. 

 

© Малката Мис Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Направѝ най-трудното - стани господар на самия себе си »

29 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??