22.04.2007 г., 12:55 ч.

"Спомен за слънцето" 

  Поезия
646 0 4
на И.

Посрещам те под есенно небе,
за да ми върнеш слънцето.
Не мога да погледна в очите ти,
в които още пазиш нечий поглед -
едно сърце вече е излишно...
Страхувам се, че може би е моето.
Така е малък светът ми днес -
сякаш бедна заключена стая,
от която си тръгна тихо...
Истина ли е това, което си спомням
или силно се нуждая да вярвам,
че "аз" и "ти" някога сме били "ние"?!?!?!

© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??