19.10.2021 г., 12:47 ч.

Спусна се нощта 

  Поезия » Любовна
165 1 0

Спусна се нощта

 

Когато ти си тръгна, 

изгасна слънцето      

и спусна се нощта,    

когато ти си тръгна,   

валеше дъжд и пустота.

 

Душата ми заплака

във тая тишина,

не чуваше дъжда

и спряло бе сърцето,

потънало във самота.

 

Когато ти си тръгна,

не, нямаше звезди

и нямаше луна,

една огромна бездна,

лишена бях от светлина.

 

Когато ти си тръгна, 

изгасна слънцето      

и спусна се нощта,    

когато ти си тръгна,   

валеше дъжд и пустота.

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??