22.12.2007 г., 19:50 ч.

Среща 

  Поезия » Любовна
721 0 1

Щом те зърнах аз отново,

спря сърцето ми за миг.

Загубих  ума и дума и

продължих с плахи стъпки  аз напред.

 

 Сякаш за момент всичко

в мен умря и забравих за човека,

който стоеше до мен сега.

 

Спомних си за теб и

времето, когато бяхме заедно.

Колко луда бях,

колко щастлива бях само....

 

Всичко ти бях простила

и от съзнанието си те бях заличила.

Но от тази наша внезапна среща

нещо в мене трепна пак.

 

Но нали съм вече с друг,

нима още те обичам?!

 

   

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта не се забравя.Никога ,колкото и да остарееш..
    Поздрави ,миличка!!
Предложения
: ??:??