17.02.2006 г., 14:31 ч.

Среща 

  Поезия
725 1 1
Здравей ! Позна ли ме ?! Едва ли...
А аз веднага те познах.
И няма как да е обратно 
Нали за теб в живота се мечтах...

Но колко тъжна и нелепа 
е тази среща днес , сега... 
Не чувам вече да отекват 
молитвите за любовта.

Какво промяна има в тебе!
Изглеждаш някак по-така...
В изнура са очите ти вглъбени...
Това ли става с хора без сърца?!

Така ли се превръщат в незабележими
И в тях не виждаш песъчинка  жива страст.
А някога навярно са били значими...
Но виж ме - Същата съм аз! 

© Елена Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??