Пазете се от хубавото време!
Смъртта си има планове за Вас.
Ще дойдат май навярно да Ви вземат
сирените с омайващия глас.
Че техните напявания знойни
Удавили са не един моряк.
И жертвите невинни са безбройни
напуснали навеки своя бряг.
Пазете се от хубавото време
Че често ни поднася изненади.
Дали сега онези в Кремъл
ще ни завалят със бомбопади?
© Таня Гулериа Всички права запазени