Jun 29, 2024, 8:23 PM

Среща с морска сирена 

  Poetry » Other
215 0 1

Пазете се от хубавото време!
Смъртта си има планове за Вас.
Ще дойдат май навярно да Ви вземат
сирените с омайващия глас.

 

Че техните напявания знойни
Удавили са не един моряк.
И жертвите невинни са безбройни
напуснали навеки своя бряг.

 

Пазете се от хубавото време
Че често ни поднася изненади.
Дали сега онези в Кремъл
ще ни завалят със бомбопади?
 

© Таня Гулериа All rights reserved.

The work is a contestant:

Сонет за среща или за раздяла »

14 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??