18.09.2008 г., 21:09 ч.

Среща с незаслужената вина 

  Поезия
499 0 5
Среща с незаслужената вина

Знаеш ли, днес с нея се запознах,
с едно прекрасно слънчево момиче,
разказа ми с радост, в очите със смях,
че страшно много те обича.

А ти с нея си се подигравал,
колко нощи си прекарал с мен,
че съм единствена все си ми казвал,
единствена бях, но до този ден!

А тя ме гледа с поглед на фея
и ми разказва, че съществува любовта,
слушам я вцепенена и не смея
да разбия нейната мечта.

Искал си да ме задържиш,
но не си искал да изгубиш и нея...
Какво направи с нас, кажи
и всъщност коя от двете ще е по-наранена?!

Плаче ми се като я слушам,
каква любов крие в своя глас,
гледам я и се срамувам
без да зная грях съм извършила аз.

Може би трябваше да й кажа за теб,
за да я спася от по-голяма болка...
Но просто не ми даде сърце
да я нараня толкова много...

Реших! От този ужас завинаги заминавам
от убиец се чувствам по-грешна,
а тя ми казва: "Че се запознахме се радвам,
дано някога отново те срещна!"

18.08.2008

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??