23.03.2008 г., 9:26 ч.

Срещата ни, знам, не бе случайна 

  Поезия » Любовна
1503 0 31

Срещата ни, знам, не бе случайна.

Казват - всичко писано било.

Но съдбата - шегобийка странна,

завъртя ни в сляпо колело...

 

Не познахме пролетната нежност -

раздели ни тя без капка жал.

Не покълна бялата надежда,

поривът в зародиш бе умрял.

 

В черно е на чувствата дъгата,

тъй и недочакала дъжда.

И виновна - дави се съдбата

в непролята капчица сълза...

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??