19.02.2010 г., 16:01 ч.

Сряда, в един и половина 

  Поезия
625 0 4

 

Всеки ден наум си преговарям
последния ни разговор със тебе.

Усмихната очи затварям,
а погледът ти се забива в мене.

 

Онзи поглед... с който притъпяваш
... всичките ми сетива.
Онези очи... с които
преобърна представите ми за света...

 

И всеки ден назад вървя,
в стъклата счупени от спомени се спъвам.
И макар от рани да кървя,
вървя към теб... не спирам.

 

А от последната ни среща колко време мина...
помниш ли я...
 беше сряда,  в един и половина!

 

 

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??