28.03.2017 г., 11:03 ч.

Стара любов 

  Поезия » Друга
295 1 6

Стара любов врати не затваря,
сред топлия дъжд тя заговаря.
Тя е огън, който не угасва,
и в мен жарта запалва.

Стара любов с пияното запява,
и с копнежите не остарява...
На добър час с ветровете,
и мен остави с дъждовете.

Недей да връхлиташ като буря,
когато вълната събуждаш ти.
В очите ти виждам любов,
която остави на пътя със зов.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??