Годината отива си препълнена,
от хорските съдби е натоварена
и натежала е от спомените вихрени,
които в нея ежедневно сме вкопавали.
Годината отива си забързана,
поела е достатъчно от грижите,
завихрена в безлико ежедневие,
поела е условностите приживе.
Годината е вече изморена,
не е почивала ни ден, ни час,
и радостите винаги приемала,
тревогите преодолявала със нас.
И нека да я пуснем да си иде,
към миналото вече тя е устремена,
което всички ние сътворихме
и мястото й в него отредихме.
И нека да запомни ни обичани,
щастливи, от мечтите вдъхновени,
но нека първо бъдем истински,
честта да й запазим несломена.
Каквато и да беше 2007 година, нека Новата 2008 бъде по-добра за всички нас! Весело посрещане и усмивки!
© Силвия Всички права запазени