18.05.2018 г., 22:10 ч.

Старата песен на нов глас 

  Поезия » Любовна, Друга
426 1 1

Още те обичам, знаеш.
И темата не мога да сменя.
За друго как да пиша, не умея –
очи в очи аз винаги ще си мълча!

 

Но всичко вече губи смисъл.
И да пиша, никой не чете.
Не се чувствам по-разумен – 
поетът в мен отдавна иска да умре!

 

Да се събудя и да не помня.
Като човек който е с амнезия.
Пред тебе няма никога да проговоря,
че загуби смисъл всяка поезия!

 

И не се понасям, и ми омръзна.
Нима щастие не съществува?
На вратата да звъни то никога не спря,
но да отворя явно аз не искам!

 

И не съм забравил, знаеш.
Старата песен на нов глас.
Но макар и днес за друг ти да мечтаеш –
още те обича новото ми АЗ!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжен шлагер от сърце ранено и с рана която не зараства!А за четенето не се притеснявай ти продължавай да пишеш!До нови!
Предложения
: ??:??