Когато днес момчето се роди,
ако приемем,
че България е цяла,
когато неговият син ще се роди,
тя с две десети ще е намаляла.
Когато неговият пра-внук се роди,
ще сме останали наполовина,
а пък когато неговият внук ще се роди,
ако все още има българи –
ще са малцина.
Статистиката е неумолима!
Народ със корумпирани водачи,
го чакат само смърт и неудачи.
© Ангел Чортов Всички права запазени