25.05.2018 г., 19:15 ч.

Стига ми 

  Поезия » Свободен стих
381 0 0

         

 

Не вярвам в любовта на думи, 
да ме обича всеки може така, 
действията ме интересуват, 
да стискаш и да не пускаш моята ръка!

 

Вълнуват ме очите, дали
във блясъка се отразявам, 
ако в тях не същeствуват искри,
по пътя си продължавам!

 

Думите не казват всичко,

душата си трябва да отвориш, 
ОБИЧАМ ТЕ не означава нищо,
ако сърцето не може да говори! 

 

До днес много ти се възхищавах,
ти ме ранявашя, а аз наивно ти прощавах,
с нокти по сърцето без милост  драскаше,
но слагам края на това - стига вече свърши се!

 

 

© София Чопакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??