8.07.2008 г., 8:15 ч.

Стига ми 

  Поезия » Друга
669 0 6

Стига ми и мисълта

за някакво вълшебство...

Потънала в безмълвието

на безбрежното море,

пречиствам се

и се зареждам

пак с надежди

за нещо трайно

и красиво,

което някога

и някъде

на моя път ще спре...

 

© Калина Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??