30.12.2008 г., 8:44 ч.

Стих 

  Поезия » Друга
499 0 4
 

Моят стих в сърцето чака

и може би ще чака векове!

А аз дали ще мога да изчакам

в живота с нож и грехове...

 

Дълбоко в мен аз го чувам,

той е нещото, което ме крепи.

Още нощем го сънувам,

към мен отново той лети!

 

Този стих така прекрасен

знам на кой ще подаря...

Не ще е груб или властен,

ще е моята единствена съдба!

 

 

 

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??