4.03.2008 г., 11:33 ч.

Стих с Рима... 

  Поезия » Гражданска
1467 0 13
Едно дърво - основна част в гората,  
едно писмо - написано с душата,  
едно око - и в него пак сълзата,  
едно легло - след него самотата.        
 
Един двубой - със ясен победител,  
сиренен вой - съветски изтребител,  
червен конвой - за някой VIP служител,  
красив прибой - за конската обител.       
 
Една луна - и прилива в морето,  
една мечта - усмивката в детето,  
една врата - затворена в небето,  
една кама - пронизваща сърцето.

© Валери Янев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??