18.02.2009 г., 9:31 ч.

Стихчета 

  Поезия » Друга
584 0 6
Без време, някакви безусти,
дойдоха думи в тъмното.
Със спомени и със предчувствия
домът ми се напълни.

Записвах ги до сутринта,
а в утрото прохладно,
какво да видя: имена
на болни и на гладни.

Демоде.
Но са ми мили.
Те са ми като риза,
с която са ме пременили
за смъртта на близък.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??