16.06.2010 г., 1:04 ч.

Стихия... 

  Поезия » Друга
542 0 3

Небето се порути-

все от чакане.

С надежда,

че по утрото

ще те открие.

Притиснат миг,

отчаяно опитва

да те сграбчи.

И понесé те

във безкрайната

стихия...

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??