3.01.2019 г., 10:46 ч.

Стихогрейка 

  Поезия
592 2 0

                                                               с немимолетна

 

                                                           стихогрейка зимата

 

                                                                се понаметна

© Стоян Минев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Зимата през моя поглед »

42 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??