24.03.2013 г., 20:59 ч.

Стихове 

  Поезия » Любовна
662 0 1

Със стиховете, вярвам, ще станем по-добри,

те помагат ни, за да не бъдем сами,

с тях светът ще стане по-добър дори.

 

Стих, излязъл от човешката душа,

може да стопли дори студени сърца

и усмивка да смени Голямата тъга.

 

Романтичната част от всяко стихотворение

е една прекрасна струна от произведение.

С други чувства тя се слива в съединение

и образува се едно духовно украшение.

На ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ тя е олицетворение.

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??