Със стиховете, вярвам, ще станем по-добри,
те помагат ни, за да не бъдем сами,
с тях светът ще стане по-добър дори.
Стих, излязъл от човешката душа,
може да стопли дори студени сърца
и усмивка да смени Голямата тъга.
Романтичната част от всяко стихотворение
е една прекрасна струна от произведение.
С други чувства тя се слива в съединение
и образува се едно духовно украшение.
На ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ тя е олицетворение.
© Валентин Миленов All rights reserved.