16.04.2008 г., 12:29 ч.

Стоиш до мен, а теб те няма 

  Поезия » Любовна
1786 0 3
Стоя унесен в мечтите
на живота
и мисля пак, че ти си тук,
до мен,
и вярвам, че ще дойдеш
за утеха,
но теб те няма, няма те
при мен.

Сега стоиш пред мен - но
мисля си:
къде си ти в този миг?
Таиш се в душата ми
и нежно
милваш ме като в стих.

Не мога все така да чакам.
Подпрял съм се на двете си ръце,
безсилен.
А времето минава,
не иска то да спре.

Стоиш пред мен,
а теб те няма,
и аз стоя унесен в мечтите
на живота,
и мисля пак, че ти се тук,
до мен,
но теб те няма, няма те
при мен.

© ИВО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??