5.12.2013 г., 22:36 ч.

Стон 

  Поезия » Любовна
487 0 2

Минават дни, години, но не спира

една любов в сърцето да гори,

една любов, която не умира,

след нашето сбогуване дори.

 

Обичам те - крещя през стон, със болка,

обичам те - душата ми мълви,

обичам те - очите ми се пълнят

с кипящи от безсилие сълзи.

 

Не зная как до тебе да достигна,

в сърцето ти да стъкна огън нов,

от него мрака черен да повдигна,

да грейне то, изпълнено с любов.

 

 

© Александър Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??