13.09.2017 г., 7:28 ч.

Стоножка 

  Поезия » Гражданска
498 0 0

                 (Парламентарен консенсус)

 

                   Черна мъхеста стоножка

                    във едно дере се спряла.

                    Иска да върви, не може,

                    как да стъпи, леле боже.

                    Предните крака се сърдят:

                    "Ха помагайте отзад,де,

                    само наш'те майче мърдат!"

                    Задните крака и те:

                    "Цял ден задника ви влачим

                    и ви бършем ний лайната!"

                    Средните нога си мирват,

                    уж топуркат, а се свиват.

                    Черна мъхеста стоножка

                     все в едно дере стои.

                     И се гърчи и се мае,

                     как да тръгне тя не знае.

 

                    Пловдив

                    12.09.2017

            

© Хари Спасов Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??