Страхът показва, че си жив,
той е силен - ти страхлив.
Кара те да продължиш,
пътя сам да осветиш.
Без страха, не би живяла любовта.
Щяхме да забравяме хората с лекота.
Страх ни е, че ще сме сами,
страхът се крие в нашите мечти.
Не е срамно ти да се страхуваш,
в страх живей и му се полюбувай.
Ако нямаш страх ти от смъртта,
не би търсил да откриеш любовта.
В страх живея вечно аз,
аз страхувам се да не забравя.
Теб си спомням всеки час,
и страхът ми сладка обич ми доставя.
© Димитър Дуров Всички права запазени