5.10.2022 г., 10:06 ч.

Страх 

  Поезия » Философска, Свободен стих
259 0 1

На пътя стоя сама

в главата ми мисли летят,

въртят се, преплитат се,

безизходни пътища правят.

 

Наивно спокойствие държи ме, 

а в мозъка хаос ме руши.

Не мога от страх да избягам,

опитвам се, но падам, оставам.

 

Не чувам гласове да подтикват,

няма ръце, които да хвана,

очите ми премрежени в сълзи остават,

на тишината вечен другар съм.

 

Думи нямам, гласът ми изчезна,

неволно отворих уста веднъж,

чужди ръце запушиха я силно,

притиснаха я, заключиха я с ключ отдавна изгубен.

© Iliyana Nikolova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??